Zakelijke klanten

Alles op een rijtje

Je bent MKB’er en volop in de weer je zaak te laten floreren en uit te breiden. Je geniet van je werk, staat altijd klaar voor je klanten en wil je klantenbestand graag uitbreiden. Maar… hoe krijg je dat allemaal georganiseerd? Je agenda loopt over, het kantoor loopt vol en je ziet door de bomen het bos niet meer.

Wil je graag alles weer op een rijtje krijgen met een opgeruimder gevoel, maar je weet niet precies waar je moet beginnen? Dan heb je een professional organizer nodig. Mij bijvoorbeeld.

Jij en ik brengen samen structuur aan in alles wat je moet doen. We organiseren je agenda, je kantoor en zelfs je bureau op een overzichtelijke manier. Zodat je aan het einde van het proces precies altijd weet waar alles is, dat je weet wat je moet doen, wat je daarvoor nodig hebt en wanneer je waar moet zijn. Helemaal gestroomlijnd met een duidelijke workflow. Zoeken wordt verleden tijd.

Je krijgt tijdens het proces inzicht in waarom je de dingen doet op de manier waarop je ze doet. Hierdoor kom je erachter wat voor jou de beste manier van organiseren en opruimen is. Want die is voor iedereen anders. Wil je dat je bureau aan het einde van de dag helemaal leeg is, hou je van bloemen en planten om je heen, heb je ruimte nodig om te rekken en strekken, leg je papieren en documenten het liefst achter gesloten deurtjes of juist liever in open bakken? Kijk je graag naar buiten of liever tegen een witte muur? Lopen er vaak mensen binnen die wat van je nodig hebben en moet dat allemaal binnen handbereik zijn? Er zijn talloze scenario’s te bedenken en voor elk is er een geschikte manier om het allemaal zo efficiënt mogelijk te maken. Je moet er alleen even opkomen. En dat gaat ons samen zeker lukken!

Jazeker, het inhuren van professionele diensten is een kostenpost. Maar als je even kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt, dan zul je zien dat het allemaal reuze meevalt. Doordat het werk beter stroomt, je niet hoeft te zoeken naar dat wat je nodig hebt, en je kunt werken in een omgeving waarin je je lekker voelt, zul je zien dat je energieker bent en een stuk productiever. Zie de samenwerking dus als een investering in je bedrijf, maar ook in je werk-levenbalans, want door een gestructureerdere aanpak zul je meer tijd voor jezelf (en je gezin en vrienden) kunnen creëren.

Neem gerust even telefonisch of per e-mail contact met mij op, zodat we je wensen kunnen bespreken.

Pakketkeuze

Speciaal voor de zakelijke klant die weet wat hij of zij wil, heb ik drie verschillende pakketten samengesteld: een basispakket, waarin je een opzetje krijgt naar hoe je alles zelf aan kunt pakken, een standaardpakket, waarin ik meer en uiteenlopendere oplossingen aan kan bieden die handig zijn voor jouw situatie, en tenslotte het luxepakket, met oplossingen die specifiek op jouw situatie zijn afgestemd. Bij alle drie de pakketten leer je natuurlijk ook hoe nu verder en hoe je ervoor kunt zorgen dat wat je hebt bereikt ook wordt voortgezet!

Basispakket

  • </