Particulieren

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Je wilt ondersteuning bij het opruimen en structuur aanbrengen in je huis en leven? Dan ben je bij MC-organizer aan het juiste adres.

MC-organizer houdt zich bezig met professional organizing (soms beter bekend als ‘opruimcoach’) en minimalisme. Als je hulp en ondersteuning kunt gebruiken bij het opruimen, organiseren en structuur aanbrengen op allerlei gebieden (huishouden, je tijd, de zolder om maar eens wat te noemen), dan help ik je daar graag bij.

Of het nu gaat om het opruimen van de zolder nadat het laatste kind het nest is gevlogen of je hebt veel spullen, maar vindt minimalisme wel interessant klinken, of je dag is altijd overvol… vraag maar raak. Samen vinden we een oplossing voor jouw specifieke situatie. Ik put daarvoor uit de ervaringen die ik tijdens mijn vele verhuizingen (en die van vrienden) heb opgedaan, de veranderingen die ik in mijn eigen leven heb aangebracht, de opleiding tot professional organizer die ik heb gevolgd (www.nbpo.nl) en mijn opleiding tot coach waar ik nu mee bezig ben.

Tijdens onze samenwerking ga je inzien waarom je dingen doet zoals je ze doet. Daardoor wordt het makkelijker om nieuwe manieren en structuren in je dagelijkse leven in te gaan bouwen. Dat doen we door oplossingen te verzinnen die precies bij jou passen, zodat je ze ook blijft gebruiken.

Het inhuren van een professional organizer kost natuurlijk geld. Maar zie het als een investering in je verdere leven, een leven met tijd voor alles waar je tijd voor wilt hebben terwijl je omgeving tegelijkertijd schoon en opgeruimd is en blijft, met volop gelegenheid voor samenzijn met je familie en vrienden en ook nog voldoende ruimte voor die hobby waar je eerder niet aan toekwam.

Uit evaluatiegesprekken met klanten blijkt keer op keer dat het opruimen, het wegwerken van een achterstand of het aanbrengen van een heldere structuur in hun dag een positief effect heeft op hoe zij zich voelen. Een veel gehoorde opmerking is dan ook: nu voel ik me veel lichter in mijn hoofd!

Wil jij dat ook: door de bomen het bos weer kunnen zien? Neem dan even contact met mij op, zodat ik je uit kan leggen hoe ik je daarbij kan helpen.

Speciaal voor u heb ik drie pakketten samengesteld. Alle pakketten omvatten een kennismakingsgesprek, de oplossing, een evaluatie en een follow-up gesprek. De prijzen zijn inclusief BTW.

Het Basispakket

5 uur voor € 360,-

Je leert waarom je doet wat je doet, ik draag mogelijke oplossingen aan waarmee jij verder kunt. Aan het eind van deze 5 uur zul je er versteld van staan wat je allemaal al hebt bereikt en kun je vol goede moed zelf verder.

Het Standaardpakket

7 uur voor € 450,-

We ruimen op, structuren en organiseren op een manier die bij jou past. Aan het einde van dit traject ga je zelf met een gerust hart verder.

Het Luxepakket

9 uur voor € 550,-

We gaan dieper in op waarom het tot nog toe minder goed is gelukt, je leert manieren om dat te veranderen, we structureren en organiseren en aan het einde weet je precies hoe je het vanaf dat punt zelf gaat doen.

Extra uren: € 65 per uur, incl. BTW

Interesse in een pakket of heb je een vraag